Ainslie

About the project

Project type: Renovation

The objective of this project was to open up the internal living spaces of this original (partially extended) Ainslie cottage.

The existing single-glazed windows were replaced with double-glazed units. Internal walls were relocated to create a larger entry and retreat area, which incorporated a space for our client to display her artworks. Two north-facing windows were enlarged and internal walls were removed to create a light-filled living and dining room, with a servery opening, through to the kitchen.

Extensive custom-built solid timber and timber veneer joinery was installed throughout the house to accomodate TVs, sound systems, and to display the clients’ cherished items. And to complete the project, both internal and external painting was carried out.

The final product is an energy-efficient, bright, flowing home.

Features

Energy efficient
Double-glazed windows
Open living spaces
Custom-built joinery
Previous
Next

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

Scroll to Top